Skønhed & Velvære
Vores mission er at kunne leve op til dine forventninger om selvforkælelse og luksushudpleje.
Professionel vejledning
Vores vigtigste opgave er, at vejlede og rådgive dig. Vi vil derfor gøre vores ypperste for at skræddersy nogle rutiner der passer dig
Previous
Next

Behandlinger

Ansigt

FB_IMG_1605630378605


Afslappende og effektive ansigtsbehandlinger i de danske økologiske spa-produkter "Amazing Space" Når du bare trænger til ren forkælelse og afslapning eller har brug for vejledning

Fødder

pexels-anete-lusina-5240642_Sofiearikan


Forkæl dig selv med en super afslappende og effektiv luksus fodbehandling med balsan som opløser den hårde hud og efterlader fødderne dejlig bløde og rene. Shellac helfarve eller fransk kan tilkøbes.

Voks & Sugaring

pexels-cottonbro-4155011_Sofiearikan


Er du træt af at barbere, så er fjernelse af de uønskede hår med voks eller sugar måske noget for dig, som på sigt giver færre og finere hår samt silke blød hud i op til flere uger.

Bryn & Vipper

high-angle-female-beautician-doing-eyebrow-treatment-woman


Nyd roen på den varme briks, mens dine vipper og bryn farves og bryn rettes. Indrammer ansigtet og frisker op. Brynene rettes og formes både med voks og pincet.

Lash lift

Sofie Arikan_Logo_512x512px


Vippebuk af naturvipperne holder i op til 6 uger og er en meget populær behandling. Vipperne vil syne længere, "åbner øjet op" og gør det super nemt at lægge mascara efterfølgende.

lash extensions

hayley-kim-design-sRSRuxkOuzI-unsplash_Sofiearikan


Slip for brug af mascara og vågn op hver dag med smukke vipper der syner af mere og samtidig ser naturlige ud. Perfekt til fest, ferie, mascare allergi eller til hverdag hvor det bare skal være nemt og hurtigt om morgenen.

Henna brows

Sofie Arikan_Logo_512x512px


Brynene er med til at ramme ansigtet ind og derfor er det i dag populært at have velplejede bryn.
Ønsker du bryn som synes skarpere og af mere så er henna en helt ny måde at få smukke øjenbryn på.

Shellac

Shellac_Behandlinger_Sofiearikan


Shellac er en blanding mellem neglelak og gele og er perfekt til negle der flækker da det forstærker naturneglen. Oplev smukke negle uden ridser, uden tab af glans eller farve i 14 - 21 dage på fingrenegle og endnu længere på tånegle.

Åbningstider

Betaling

Følg med på