Handelsbetingelser
Følgende betingelser er gældende for onlinebestilling af gavekort og eventuelle produktkøb fysisk i klinikken. 
 

Hjemmesiden ejes og drives af:

Sofie Arikan – Skønhed & Velvære
Jernbanegade 9A
7080 Børkop
CVR nr.: 39974355
Telefon: 21972427
Email: Sofiearikan@hotmail.com

 

 

Priser

Hos Sofie Arikan – Skønhed & Velvære er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

 

Betaling

Sofie Arikan – Skønhed & Velvære modtager betaling via MobilePay eller med kontanter i klinikken. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Sofie Arikan – Skønhed & Velvære vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Sofie Arikan – Skønhed & Velvære
Jernbanegade 9A
7080 Børkop
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

 

 

Fortrydelsesret 

Du har retten til at fortryde dit køb i klinikken i op til 14 dage efter købsdato. Det er muligt at ombytte produkter til andre eller få udstedt et gavekort for samme værdi, som har en varighed i 3 år fra udstedelsesdato. 

 

Hvis du ønsker at fortryde et køb, bedes du rette henvendelse fysisk i klinikken, eller give besked herom pr. mail  på Sofiearikan@hotmail.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

  • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
  • Varer, hvor plomberingen er brudt.

 

Returnering

Klinikken bytter gerne din vare, til en anden, såfremt klinikken har varen på lager eller har mulighed for at bestille varen hjem fra leverandøren. Alternativt kan du altid bytte til en anden vare. 

 

 

Tilbagebetaling

Som tidligere nævnt, udbetales der ikke penge retur for købte varer/produkter. Dog kan du få byttet dine varer/produkter til andre, eller få udstedt et gavekort af samme værdi, hvorfra det er gældende 3 år fra udstedelsesdato. 

 

 

Afhentning i butik 

Det er muligt, at få lagt varer/produkter til side, men skal med udgangspunkt altid afhentes i klinikken. Da varen afhentes hos Sofie Arikan – Skønhed & Velvære, så gælder samme vilkår, som når du handler fysisk i vores klinik.

 

 

Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Sofie Arikan – Skønhed & Velvære.
Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.
Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, downloadede produkter, livehold, workshop og kurser.

 

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Sofie Arikan – Skønhed & Velvære. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: Sofiearikan@hotmail.com

 

Åbningstider

Betaling

Følg med på