Amazing Space 


Amazing Space hudpleje, hårpleje og livsstilsprodukter er formuleret af naturlige og aktive planteekstrakter (minimum 95%) samt økologisk certificerede ingredienser (varierende 20-100%). Kombination af de gode og effektive indholdsstoffer sammensat på ny-teknologisk vis sikrer de ekstraordinære resultater. Amazing Space er baseret på fairtrade og respekt for naturen hvorfra der benyttes aromaterpi (behandling med essentielle olier), phytoterapi (behandling med plante ekstrakter) og aromacologi (naturlig duftpåvirkning). Der anvendes ingen parabener, petroleum (petrolatum), syntetisk farve, syntetisk parfume, syntetisk alkohol og ingen ingredienser er testet på dyr.

CND

I 2010 skabte CND™ den største succes nogensinde i den professionelle neglebranche med lanceringen af SHELLAC®, det første og eneste fuldt patenterede gel polish system i verden. SHELLAC® er ikke kun et unikt produkt – det er et fuldendt salonbehandlingskoncept, der fik den globale neglebranche til at eksplodere. 


SHELLAC er den professionelle lak, der giver de smukkeste lakeringer med høj glans, der holder i 14+ dage. Helt unikt for SHELLAC skal der aldrig files ovenpå naturneglen, hverken når der lægges SHELLAC eller ved aftagning, så neglene blive ikke svage eller skadede af SHELLAC behandlinger. Udover den skånsomme aftagning af SHELLAC, er det også hurtigt at fjerne – helt ned til blot 5 minutter.

Perron Rigot

 

Perron Rigot™ anses med deres deres mærke Cirépil™ for en global pioner inden for hårfjerning.Med deres mærke Cirépil™ anses Perron Rigot™ for en global pioner inden for hårfjerning. De opfandt den første voks uden strips, også kaldet ”hotwax”, og i 1972 fik Perron Rigot deres første patent for at opfinde voks med lav smeltetemperatur. I dag har Perron Rigot™ mere en 20 patenter inden for hårfjernings voks, ligesom de var de første på markedet med en hypoallergen voks. Perron Rigot™ er #1 voks mærke på de største voksmarkeder i verden, som Frankrig, USA og England, og findes i dag i næsten 100 lande.

Patenterede formler sikrer at hårene fjernes i første forsøg og det lave smeltepunkt sikrer, at voksen ikke føles for varmt. Fjerner hårene og ikke huden takket være patenterede formler, der effektivt indkapsler hårene. Alle vokstyper indeholder plejende ingredienser. 

 

 • INGEN KLISTRET FORNEMMELSE
  Patenterede formler sikrer at hårene fjernes i første forsøg og det lave smeltepunkt sikrer, at voksen ikke føles for varmt. 

 

 • MINDRE STRESS TIL HUDEN
  Fjerner hårene og ikke huden takket være patenterede formler, der effektivt indkapsler hårene. Alle vokstyper indeholder plejende ingredienser. 

 

 • INGEN KLISTRET FORNEMMELSE
  Du forlader aldrig behandlingen med en klistret fornemmelse på huden. ·

 

 • MERE HENSYNSFULDT
  Udvalg af produkter til alle områder på kroppen og alle hudtyper (også de mest sensitive) og præferencer, som fx, vegansk og hypoallergen. ·

 

 • MERE EFFEKTIVT
  Kortere behandlinger, der fjerner selv den mindste hår. Du forlader aldrig behandl Produkter til alle områder på kroppen og alle hudtyper (også de mest sensitive) og præferencer, som fx, vegansk og hypoallergen. Kortere behandlinger, der fjerner selv den mindste hår.

 

 • MINDRE SMERTE
  De patenterede formler sikrer at hårene fjernes i første forsøg og det lave smeltepunkt sikrer, at voksen ikke føles for varmt.

 

 • MINDRE STRESS TIL HUDEN
  Fjerner hårene og ikke huden takket være patenterede formler, der effektivt indkapsler hårene. Alle vokstyper indeholder plejende ingredienser. ·

 

 • INGEN KLISTRET FORNEMMELSE
  Du forlader aldrig behandlingen med en klistret fornemmelse på huden. ·

 

 • MERE HENSYNSFULDT
  Udvalg af produkter til alle områder på kroppen og alle hudtyper (også de mest sensitive) og præferencer, som fx, vegansk og hypoallergen. ·

 

 • MERE EFFEKTIVT
  Kortere behandlinger, der fjerner selv den mindste hår.
Pandhy’sPANDHY’S ™ starter sin historie i hjertet af Europa, Ungarn, i 2004 med udviklingen af deres unikke sukkerpasta til hårfjerning og selv i dag er deres unikke (depilations) sukker uden tvivl flagskibet til PANDHY’S ™. 


PANDHY’S ™ sukkerpasta er en ren blanding af sukker og vand baseret på gamle mellemøstlige opskrifter. Sukkerpasta har været kendt og anvendt i århundreder. Produktet og anvendelsesmåden er blevet forbedret og opdateret for at gøre det egnet til professionelt brug, og for at sikre det allerbedste slutresultat. Blandingen er 100 % naturlig, allergivenlig og irriterer ikke huden. Faktisk er den så naturlig, at har du en sød tand kan du spise den.

Åbningstider

Betaling

Følg med på