Om Voksbehandlinger
 

Da vores hår ikke vokser i samme tempo efter at have barberet os igennem længere tid, kræver det mere end et par voksbehandlinger at opnå silkeblød hud i op til flere uger, men du vil forholdsvis hurtigt opleve at hårene bliver blødere, finere og færre. Hårvækstens cyklus bliver ligesom nulstillet og derfor er det vigtigt du ikke barberer dig indimellem behandlingerne, da hårvækstens cyklus så starter forfra. Hårene skal være 0,5 cm lange for at komme med ud. 

 

 

Scrub 2 – 3 gange i ugen og plej huden med en god creme hver dag for at opnå de bedste voks resultater. På dagen af din voksbehandling brug hverken scrub eller creme. 

 

 

Efter en voksbehandling skal du undgå sauna, svømmehal, svømmetur i havet og motion i 24 timer. Vær opmærksom på at har du fået en intim voks, anbefales du at vente med sex indtil 24 timer efter din behandling, da dine hårsække står åbne og er modtagelige overfor alle bakterier.

 

Om Sugaring

 

Da vores hår ikke vokser i samme tempo efter at have barberet os igennem længere tid, kræver det mere end et par sugaring behandlinger at opnå silkeblød hud i op til flere uger, men du vil forholdsvis hurtigt opleve at hårene bliver blødere, finere og færre. Hårvækstens cyklus bliver ligesom nulstillet og derfor er det vigtigt du ikke barberer dig indimellem behandlingerne, da hårvækstens cyklus så starter forfra. Hårene skal være cirka 0,5 cm lange for at komme med ud. 

 

Scrub 2 – 3 gange i ugen og plej huden med en god creme hver dag for at opnå de bedste sugaring resultater. På dagen af din voksbehandling brug hverken scrub eller creme. 

 

Efter en sugaring behandling skal du undgå sauna, svømmehal, svømmetur i havet og motion i 24 timer. Vær opmærksom på at har du fået en sugaring behandling intim området, anbefales du at vente med sex indtil 24 timer efter din behandling, da dine hårsække står åbne og er modtagelige overfor alle bakterier

Om Eyelash extensions

 

Én vippes levetid er 60 – 90 dage hvorefter vippen dør og falder af. Man mister cirka 3 – 5 vipper dagligt på hvert øje. Derfor anbefales det med en opfyldning hver 3 uge for hele tiden at holde vipperne fyldige og smukke. 

 

Går der længere tid end 3 uger før en opfyldning, kræves det et nyt sæt, da der vil være så få vipper tilbage og de resterende vipper vil sidde langt ude på naturvippen, at mange formentlig vil skulle skiftes ud. Fjern aldrig selv vipperne, det vil kunne skade dine naturvipper. Er vipperne lavet hos os, fjerner vi dem naturligvis uden beregning hvis dette skulle ønskes. 

 

Kom til din eyelash behandling, uden make up og creme omkring øjenomgivelserne. Kommer du med make up skal dette fjernes og vil tage tid fra selve behandlingen, samt vil det forringe holdbarheden af de på satte vipper, da man ikke kan fjerne alle rester af make up fjerneren. 

 

Efter din eyelash extensions behandling skal vipperne være helt tørre i 24 timer, så limen kan nå at hærde helt færdig.

 

Om Lash lift

 

Vipperne får lash botox som tilfører fugt, og genopbygger samt keratin som holder vippen beskyttet alt sammen for at holde naturvipperne sunde og stærke. Kom til behandlingen uden make up omkring øjenomgivelserne. Efter bahendlingen skal vipperne være helt tørre i 24 timer. Vær forsigtig med at gnide i øjet, da det kan ændre retningen på vipperne.

Om Henna brows

 

Øjenbrynene er et af de vigtigste ansigtstræk og de rammer dit ansigt ind. Denne behandling anbefales også til dig som har overvejet permanent make up på bryn. Supercilium henna er et unikt produkt, skabt til at farve hud og hår. Baseret på det reneste og fineste henna fra Indien. 

 

Farven holder på huden fra 5 – 14 dage og op til 6 uger på bryn hårene. Behandlingen starter med optegning af bryn, hvorefter farven vælges. Farven skal sidde på huden i cirka 20 minutter. 

 

Brynene rettes til med voks og pincet. 

Brynene er nu klar og perfekte til de næste mange dage.

Åbningstider

Betaling

Følg med på